Hov Pod lanseeraa HoverHomen, autonomisen, maastoalueen, mobiilihaku- ja pelastus-, valvonta-, turvallisuus- ja rajavalvontaratkaisun osoitteessa Milipol Aasian ja Tyynenmeren alue

HoverHome on liikkuva maastoautomaattinen automaattinen drone-akun swap-asema, joka sallii paitsi turvallisuustoiminnan syrjäisillä alueilla, mutta kun drone-akku laskee, robotti-asema voi purkaa droneen, vaihtaa akun vasta ladattuun akkuun ja käynnistää uudelleen. drone jatkaa tehtäväänsä. Kaikki junassa tai ohjaamomiehistön kanssa tai ilman.

”Droneilla on etäisyys, lentoaika ja käyttörajoitukset akun käyttöiän, korkeimman kaukosäätimen ja näkörajojen takia”, toteaa Hov Podin markkinointijohtaja Ron Harris. ”Jos dronin koti-asema on staattinen, operaattoreiden on varmistettava, että drones pysyy kaukosäätimen alueella tai näköyhteydessä ja että jokaisella droneella on riittävästi voimaa kotiin turvallisesti. Tämä on suuri ongelma drone-operaattoreille, koska rajallinen valikoima vähentää lähetyskapasiteettia. ”

”Hov Pod HoverHome - Mobile Drone -asema voittaa drone-integroidut kehänhallintarajoitukset ja laajentaa minkä tahansa UAV-toiminnon, joka hyödyntää itsenäisesti toimivaa sidottua drone- ja / tai useaa dronia, toiminta-aluetta,” lisää Harris. ”HoverHome - Mobile Drone -asema parantaa huomattavasti ULA-haku- tai valvontasovelluksissa käytettävien droneiden lähetystoimintoja ja poistaa nykyiset rajoitukset, jolloin koko toiminta on itsenäinen, mobiili ja skaalautuva, murto-osa kustannuksista verrattuna helikopteritoimintaan.”

”HoverHome - Mobile Drone -asema tarjoaa mobiilirajapinnan ja kehänhallintaratkaisun jatkuvalla toiminnalla 24 / 7. Taktinen amfibi- tai maasto-, pinta-ilma-seuranta -ratkaisu, joka kykenee kattamaan laajemman valvonta-alueen tai muuttuvan kehän koordinaatit, ehkäisemään kapinallisia tai huume- ja siirtolaiskauppiaita, myös syrjäisillä alueilla, Harris sanoo.

”Toiminta voidaan käynnistää lähes mistä tahansa. Kaksi HoverHome - Mobile Drone -asemaa ja infrapuna- ja yövalvontakameralla varustettuja 6-droneja pystyvät suorittamaan jatkuvan 24 / 7-etsintä- ja pelastustehtävän, staattisen tai muuttavan 10-neliön meripeninkulman alueen, valtameren, delta, joki, suo, niitty, jää, saari tai autiomaa ”, kertoo Peter Ward, Hov Pod presidentti. ”Aseta sidottuja droneja HoverHome-asemille ja lisää lähetysnäkymää. Lisää Hov Pod SPX: n ilma-alusta täydelliseen maastopinnan vasteeseen, integroi ne kameroihin, GPS: ään, kaiuttimiin tai aseisiin, kiinnitä ne droneihin ja tee tehtävästä taktinen ”, lisää Ward.

HoverHome laajentaa myös kaupallisten dronien ominaisuuksia antamalla mahdollisuuden käynnistää ja laskeutua veteen, amfibisesti tai syrjäisillä alueilla ja mahdollistaa tietojen keräämisen milloin ja missä se on tarpeen tietopohjaisessa maailmassa.

Hov Pod esittelee HoverHome-ratkaisun Aasian ja Tyynenmeren kansainvälisessä kotimaan turvallisuuskonferenssissa huhtikuussa 4-6, 2017 Singaporessa.

Hov Pod, koska 2000, maailman johtava pienten ja keskisuurten lentokoneiden toimittaja. Mikään muu ilmatyynyalus ei ole rakennettu kuin Hov Pod, siksi mikään muu ilmatyynyalusta ei ulotu tai menee niin pitkälle. Hov Pod ovat amfibi- ja maastoajoneuvoja, jotka tarjoavat ratkaisuja meri-, pinta- ja ilmakartoitukseen, hätätilanteisiin, kuljetuksiin, virkistys- ja liike-elämän tarpeisiin. Hov Podin ja Hovercraftin välinen ero on se, että Hov Pod on rakennettu kaupallisiin eritelmiin. Hov Pod ei ole vain viikonloppu leluja, vaan laitteita, joita voit laskea koko päivän joka päivä vaikeimmissa olosuhteissa. Hov Pod ei jätä mitään jalanjälkeä luonnonvaraiseen elämään tai ekologiaan, ne ovat hiljaisia, turvallisia, kestäviä, helppoja käyttää, ylläpitää ja kuljettaa. Mikään muu ilmatyynyalus ei ole rakennettu kuin Hov Pod, siksi mikään muu ilmatyynyalusta ei ulotu tai menee niin pitkälle. Älä laskeutua ilmatyynyalustaan, omaa Hov Pod.

https://hovpod.com/mobile-drone-station/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

33 - = 27