Drone Market
Drone Market
Drone-markkinat lähtevät kaupallisen sektorin lupaavasta kysynnästä

ULA-ajoneuvojen (miehittämättömien ilma-alusten) markkinat, joita kutsutaan yleisesti droneiksi, kasvavat nopeasti tuotteiden monipuolistamisen ansiosta. Kuluttajien, viihde-, ammatillisten ja kaupallisten käyttökoneiden kysyntä on vähitellen kehittynyt.

Gartnerin mukaan 2017issa tuotetaan lähes kolme miljoonaa henkilökohtaista ja kaupallista dronesia, 39% enemmän kuin 2016issa. Markkinoiden tutkimustoimisto arvioi, että markkinoiden maailmanlaajuiset tulot kasvattavat 34%: a 6: iin ylittäen 2017: n miljardin dollarin ja kasvavat edelleen 11.2: n US $ 2020: n ylittäessä.

Kaupallisiin tarkoituksiin tarkoitetuilla kruunuilla on korkean teknologian kynnys turvallisuuden ja tehokkuuden merkityksen vuoksi. Kaupallisilla droneilla on tavallisesti suurempi hyötykuorma, pidempi lentoaika ja niissä on huomattava määrä antureita ja lennonohjaimia. Korkeampien hintojen myötä yritys droneja kuljetetaan pienemmässä määrin kuin kuluttaja-droneja.

Kaupallinen drone-markkinapotentiaali on todella kiinnittänyt tunnettujen yritysten, kuten Amazonin, huomion.

Amazon UAV pikalähetys: Onnistuneet oikeudenkäynnit Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa

Amazon toimitusjohtaja Jeff Bezos 2013issa ilmoitti, että yhtiö aikoo aloittaa tarjontaansa droneilla. Koska Amazon alkoi kehittää droneja markkinoiden kehityksen alkuvaiheessa, yrityksellä on paljon patentteja alalla. Yksi patenteista sallii drones kerätä tietoja antamien antureiden kautta ja vastaanottaa tietoja muista lähellä olevista droneista. Tiedot, kuten sijainti, otsikko, korkeus jne. Mahdollistavat, että drones pystyy itsenäisesti ymmärtämään ympäröivää ympäristöä, joka auttaa droneja kehittämään selviytymisstrategioita vaarassa.

Toinen äskettäin julkaistu patentti liittyy komposiittisäiliöön UAV. Komposiitti-siipikoneilla on sekä moniakselisia että kiinteän siiven ominaisuuksia. Käyttämällä tätä konseptia Amazonin jakelu-ajurit yhdistävät pysty- ja vaakasuorat lento-ominaisuudet. Vertikaalisen hissin etuna on pystyä ottamaan pois ja laskeutumaan ilman kiitotietä, kun taas vaakasuuntainen lento tarjoaa nopeuden ja tehokkuuden ja korkeamman hyötykuorman helpottaa eri laitteiden ja tarvikkeiden toimitusta. Amazon ei ole julkaissut malliaan käyttämällä tätä patentoitua mallia, ja sen seuranta on odotettavissa.

Drone Market

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

- 3 = 7