UVS-markkinat
UVS-markkinat
Tutkimus ja markkinat - miehittämättömät pintakulkuneuvot (USV), jotta 938 saavuttaa $ 2022 Million

”Kasvava tarve ISR: lle, veden laadun seuranta ja tietojen kartoitus on merkittävä tekijä miehittämättömän pintakulkuneuvon (USV) hankinnan lisäämiseksi maailmanlaajuisesti”

Miehittämättömien pintakulkuneuvojen markkinoita ohjaavat tekijät, kuten meritietojen ja karttojen lisääminen, merenkulun turvallisuus ja epäsymmetriset uhat.

”Puolustussegmentin odotetaan hallitsevan USV-markkinoita ennustejakson aikana”

Markkinatutkimuksen kannalta tärkeimmät sovellukset ovat kaupallinen ja puolustus. Puolustussegmentin arvioidaan muodostavan suurimman osan kaikista sovelluksista. Miehittämättömiä pintakuljetusajoneuvoja käytetään mm. Useisiin puolustussovelluksiin, kuten miinojen vastatoimiin, sukellusveneeseen ja meriturvallisuuteen.

"Hybridisegmentti kasvaa korkeimmalla CAGR-arvolla ennustejakson aikana"

Hybridisegmentin ennustetaan kasvavan suurimmalla kasvuvauhdilla, koska näillä käyttövoimajärjestelmillä on erilaisia ​​etuja yksittäiseen käyttövoimaan, kuten suurempaan kestävyyteen, alhaisen melutason toimintaan ja suurempaan luotettavuuteen.

”Pohjois-Amerikka hallitsee; Eurooppa kasvaa korkeimmalla \ t

Pohjois-Amerikan alue hallitsee miehittämättömiä pintaliikennemarkkinoita 2016issa, ja sen odotetaan jatkavan määräävää asemaansa ennustejaksolla. USA: n katsotaan olevan suurin USV: n kehittäjä, operaattori ja viejä maailmanlaajuisesti, mikä osaltaan edistää Pohjois-Amerikan miehittämättömiä pintaliikennemarkkinoita.

Euroopan markkinoiden ennustetaan kasvavan korkeimmalla CAGR-arvolla ennustejakson aikana. Tämä nopea kasvu johtuu tieteellisen tutkimus- ja tutkimusalojen kasvavasta kysynnästä. Tällä alueella meriturvallisuus kasvaa jatkuvasti, mikä vaikuttaa tavaroiden ja energian kuljetuksiin. Tällaisten tilanteiden vuoksi kysyntä USV: ille kasvaa meriturvallisuusalueilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 36 = 45