Perimeter Security
Perimeter Security
Hov Pod lanseeraa ympärysmittaus- ja katastrofitoiminnot (POD Ops). POD Ops -ympäristön turvallisuudella, laaja-alaisilla valvonta- ja infrastruktuurin turvaratkaisuilla on useita etuja moniin muihin kehä- turvajärjestelmiin verrattuna, etenkin silloin, kun niitä tarvitaan etäalueilla tai amfibioalueilla.

POD Ops -ympäristön suojausratkaisut laajentavat sotilaallisten, lainvalvontaviranomaisten ja yksityisten turvallisuusyritysten kykyä suojella arvokasta infrastruktuuria yksittäisillä alueilla. Hov Pod Perimeter -ratkaisut lisäävät maastoliikennettä, pitkän kantaman näkyvyyttä ilmaan, laajennettuja puskurivyöhykkeitä, erinomaisia ​​tiedusteluominaisuuksia, tarpeettomia vastatoimenpiteitä ja kykyä toimia jatkuvasti 24 / 7.

”Kun otetaan huomioon kosteikkojen seurannan logistiset ja taloudelliset haasteet, saareklusterit, aavikot, suot, suuret kaukaiset maastot tai suojelualueet luovat ainutlaatuisia turvallisuuskysymyksiä. Oikean valvontateknologian käyttöönotto voi lisätä näkyvyyttä ja ohjata turvallisuushenkilöstöä epäilyttävään toimintaan ennen kuin niistä tulee uhkia, kertoo markkinointijohtaja VP Harris.

”POD OP: t yhdistävät ilmatyynyalukset, dronesit, tetrit, robotiikka, vähävaloiset kamerat, lämpökuvauksen, sonarin, kaiun, tutkan, anturit, AIS, VHF, sääennusteet, ennätys / varmuuskopiointi ja toistaminen integroiduksi järjestelmäksi, joka havaitsee, kohdistaa ja seuraa ja vastaa, ”lisää Harris.
POD Ops -suojausratkaisu valvoo kohdealueita itsenäisesti ennalta ohjelmoiduilla reiteillä, estää tunkeutumista ja siirtää varkaudesta, salakuljetuksesta tai vandalismista aiheutuvia tappioita järjestelmällisesti. Lisäksi Hov Pod -ympäristön suojaus reagoi uhkiin, joissa on joukko pitkän kantaman ei-tappavia vastatoimia, jotka on sijoitettu useista paikoista ja pinnasta tai ilmassa.

”Voit käyttää mistä tahansa maastosta tai amfibisesti toisin kuin perinteiset maapohjaiset järjestelmät. Lisäksi he saavat suoran videolähetyksen kauko- alueilta, joita valvoo drones, ilmatyynyalus tai staattiset valvontavaihtoehdot. POD Ops -suojausjärjestelmä on valinnainen, joten se integroituu olemassa oleviin valvontajärjestelmiin tai mukana on täysin toimiva komentokeskus, toteaa Hov Podin presidentti Peter Ward.

”POD Opsin seuranta- ja valvontastrategiat esittävät joitakin tehokkaimmista ja kustannustehokkaimmista ratkaisuista näillä haastavilla alueilla ja seurata ihmisen toimintaa”, kertoo Ward.

”Ympäristönsuojeluratkaisu on tehokas, koska se on ainutlaatuinen seurantateknologioiden integrointi, ilmatyynyaluksen maastokyky ja ilmakapasiteetti. Tämän seurauksena ratkaisu kykenee toimimaan useimmiten saavuttamattomilla suuririskisillä turvallisuusalueilla, syrjäisillä rajoilla, öljyputkistoissa, jokien, siltojen, verkkojen, tilojen, rakennustyömailla tai strategisella infrastruktuurilla, ”lisää Ward.

”POD OP: iden ympärysmitta suojaa toimivia älykkyyksiä kaukaisilta paikoilta, joten reagoi nopeasti pintaan tai ilmasta. Perinteisen valvontajärjestelmän, kiinteiden kameroiden, vartijoiden tai esteiden sijaan tarjoamme jatkuvaa ja pysyvää mobiilin tietoturvaratkaisua ”, toteaa Ron Harris.

Hov Pod on näyttelyssä DSEI, Syyskuu 12-15, 2017, Lontoo, Iso-Britannia. Booth-numero N7-263

Siitä hetkestä lähtien, kun rakensimme ensimmäisen Hov Pod 16 vuosia sitten, emme ole lopettaneet etsimään keinoja innovoida. 2016issa aloimme kokeilla integroituja droneoperaatioita, koska UAV- ja Hovercraft-sovellusten välillä on monia synergioita, tutkimme monin tavoin tuotteidemme päällekkäisyyttä ja tapoja, joilla ne voivat parantaa toistensa toimintaa. Nyt meillä on oma drone-alusta, ainutlaatuinen VTOL-kiinteäsiipisääni, robotti-drone-akun lataus- ja swap-asema, sidotut drone-strategiat, panoraamakuva infrapunasäteilijä ja tarjoamme autonomisen ilmatyynyaluksen (USV).

Lue lisää

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =