Hov Pod lanserer HoverHome, et autonomt terreng, mobilsøk og redning, overvåkings-, sikkerhets- og grensekontrollløsning på Milipol Asia-Stillehavet

HoverHome er et mobil terrengautomatisert dronebatteri byttestasjon som ikke bare tillater sikkerhetsoperasjoner i fjerntliggende områder, men når en drones batteri blir lavt, kan robotstasjonen landere dronen, bytte batteriet med en nyoppladet og starte på nytt drone for å gjenoppta sitt oppdrag. Alle med eller uten en pilot eller mannskap ombord.

"Droner har avstand, flytid og operasjonelle begrensninger på grunn av batterilevetid, maksimalt fjernkontrollområde og sikringslinje," sier Ron Harris, markedsføringsdirektør hos Hov Pod. "Hvis droneens hjemstasjon er statisk, må operatørene sørge for at dronene holder seg innenfor fjernkontrollområdet eller synsfeltet, og at hver drone har tilstrekkelig kraft til å komme hjem trygt. Dette er et stort problem for droneoperatører fordi begrenset rekkevidde reduserer oppdragskapasitet. "

"Hov Pod HoverHome - Mobile Drone Station overvinter drone integrerte omkretsstyringsbegrensninger og utvider rekkevidden assosiert med hvilken som helst UAV-operasjon som bruker en tethered drone og / eller flere droner som opererer autonomt," tilføyer Harris. "HoverHome - Mobile Drone Station forbedrer drones oppdragsfunksjoner i UAV søk eller overvåkingsprogrammer og fjerner gjeldende begrensninger, slik at hele operasjonen blir autonom, mobil og skalerbar, til en brøkdel av kostnaden sammenlignet med helikopteroperasjoner."

"HoverHome - Mobile Drone Station tilbyr en mobil grensepatrulje og perimeterhåndteringsløsning med kontinuerlig drift 24 / 7. En taktisk amfibisk eller terreng, overflate-til-luft overvåkningsløsning som er i stand til å dekke et bredere overvåkingsområde eller endring av perimeterkoordinater, hindre opprørere eller narkotika- og migranthandlere selv i fjerntliggende områder, sier Harris.

"Operasjonen kan lanseres fra nesten hvor som helst. To HoverHome - Mobile Drone Stations og 6 droner utstyrt med infrarøde kameraer og nattesynskameraer har mulighet til å utføre en kontinuerlig 24 / 7 søkings- og redningsoppgave, over et statisk eller migrerende 10 kvadratkilometer område av hav, delta, elv, sump, eng, is, øy eller ørken, forklarer Peter Ward, Hov Pod President. "Sett sammen droner på HoverHome-stasjonene og øk siktet på misjon. Legg ytterligere Hov Pod SPX hovercraft for terreng overflate respons, integrere dem med kameraer, GPS, ekkolodd eller våpen, knytt dem til droner og gjør oppdraget taktisk, "legger Ward.

HoverHome utvider også evnen til kommersielle droner, ved å tillate lansering og landing på vann, amfibisk eller i fjerntliggende områder, og muliggjør datainnsamling når og hvor det er nødvendig, i en data-drevet verden.

Hov Pod vil introdusere HoverHome-løsningen på Milipol Asia-Pacific International Homeland Security Conference april 4-6, 2017 i Singapore.

Hov Pod, siden 2000, verdens ledende leverandør av små og mellomstore fartøy. Ingen annen hovercraft er konstruert som en Hov Pod, derfor går ingen annen hovercraft ut eller går så langt. Hov Pod er amfibiske, terrengkjøretøy som gir løsninger for marine-, overflate- og luftundersøkelser, beredskap, transport, rekreasjon og forretning. Forskjellen mellom Hov Pod og Hovercraft er at Hov Pod er bygget for kommersielle spesifikasjoner. Hov Pod er ikke bare helgeleker, men utstyr som du kan stole på hele dagen hver dag, under de vanskeligste forholdene. Hov Pod forlater ikke fotavtrykk på viltliv eller økologi, de er stille, trygge, holdbare, enkle å betjene, vedlikeholde og transportere. Ingen annen hovercraft er konstruert som en Hov Pod, derfor går ingen annen hovercraft ut eller går så langt. Ikke sett deg for et hovercraft, eier en Hov Pod.

https://hovpod.com/mobile-drone-station/

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

40 − 39 =