UVS Market
UVS Market
Research and Markets - Ubemannet overflatebil (USV) Market for å nå $ 938 Million by 2022

"Økende behov for ISR, overvåking av vannkvalitet og datakartlegging er en viktig faktor for økt innkjøp av ubemannet overflatekjøretøy (USV) globalt"

Markedet for ubemannede kjøretøyer drives av faktorer som økende behov for havdata og kartlegging, maritim sikkerhet og asymmetriske trusler.

"Forsvarssegmentet forventes å dominere USV-markedet i prognoseperioden"

Nøkkelapplikasjonene som vurderes for markedsundersøkelsen er kommersielle og forsvar. Forsvarssegmentet anslås å utgjøre den største andelen blant alle søknadene. Ubemannede overflatekjøretøyer brukes til flere forsvarsapplikasjoner, som blant annet mine-motforanstaltninger, anti-ubåt og maritim sikkerhet.

"Hybrid segmentet å vokse på høyeste CAGR i prognoseperioden"

Hybrid segmentet forventes å vokse med den høyeste vekstraten, da disse fremdriftssystemene har forskjellige fordeler over enkelt fremdrivning, for eksempel større utholdenhet, lav støy og større pålitelighet.

"Nord-Amerika dominerer; Europa skal vokse med høyest pris "

Den nordamerikanske regionen dominerer det ubemannede overflatebilmarkedet i 2016, og forventes å fortsette sin dominans i prognoseperioden. USA regnes for å være den største utvikleren, operatøren og eksportøren av USVs globalt, og bidrar dermed til det nordamerikanske ubemannede overflatebilmarkedet.

Markedet i Europa forventes å vokse på høyeste CAGR i prognoseperioden. Denne raske veksten kan tilskrives den økende etterspørselen fra vitenskapelig forskning og undersøkelsesindustri. I denne regionen øker maritim trusler kontinuerlig som påvirker transport av varer og energi. På grunn av slike situasjoner øker etterspørselen etter USVs i maritime sikkerhetsområder.

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

53 - = 44