Perimeter Security
Perimeter Security
Hov Pod lanserer perimeter observasjon og katastrofeoperasjoner (POD Ops). POD Ops perimeter Sikkerhet, overvåkingssystemer og infrastruktur sikkerhetsløsninger har flere fordeler over mange typer andre perimeter sikkerhetssystemer, spesielt når det er nødvendig å operere i fjerntliggende eller amfibiske områder.

POD Ops perimeter Sikkerhetsløsninger utvider muligheten til militære, rettshåndhevelse og private sikkerhetsselskaper for å beskytte verdifull infrastruktur i isolerte områder. Hov Pod Perimeter-løsninger legger til terrengmobilitet, lang rekkevidde til luftsynlighet, utvidede bufferzoner, overlegne rekognosjonsfunksjoner, redundante responsmålinger og evnen til kontinuerlig drift av 24 / 7.

"Gitt de logistiske og økonomiske utfordringene ved overvåkning av våtmarker, økeklynger, ørkener, sumper, stort fjerntliggende terreng eller beskyttede områder, skaper unike sikkerhetsproblemer. Utplassering av riktig overvåkingsteknologi kan øke synligheten og veilede sikkerhetspersonell til mistenkelige aktiviteter før de blir trusler, forklarer Ron Harris, markedsføringsdirektør.

"POD OPs integrerer hovercraft, drones, tethers, robotics, lavt lys kameraer, termisk bildebehandling, sonar, ekko, radar, sensorer, AIS, VHF, værvarsel, opptak / backup og replay i et integrert system som oppdager, mål, spor og svarer, "legger Harris.
POD Ops perimeter Security-løsningen overvåker målområdene autonomt med forhåndsprogrammerte ruter, forhindrer inntrengninger og migrerer tap av tyveri, smugling eller hærverk systematisk. I tillegg er Hov Pod perimeter Sikkerhet reagerer på trusler med en rekke langvarige, ikke-dødelige motforanstaltninger som distribueres fra flere stillinger og fra overflaten eller luften.

"Du kan distribuere fra et hvilket som helst terreng eller amfibie i motsetning til tradisjonelle landbaserte systemer, i tillegg få en live video feed fra de fjerntliggende områdene overvåket av dronene, hovercraft eller statiske overvåkingsalternativer. POD Ops perimeter sikkerhetssystem er opsjonsbasert, derfor integreres med eksisterende overvåkingssystemer eller leveres med et fullt operativt kommandosentrum, sier Peter Ward, president for Hov Pod.

"POD Ops overvåkings- og håndhevelsesstrategier presenterer noen av de mest effektive og kostnadseffektive løsningene for å operere i disse utfordrende områdene og overvåke menneskelig aktivitet," forklarer Ward.

"Perimeter Security-løsningen er effektiv fordi den er en unik integrasjon av overvåkingsteknologier, terrengkapasiteten til hovercraft og drones luftkapasitet. Resultatet er at løsningen er i stand til å operere i mest utilgjengelige høyrisikosikkerhetsområder, fjerngrenser, oljerørledninger, elver, broer, grotter, gårder, byggeplasser eller strategisk infrastruktur, sier Ward.

"POD OPs perimeter-sikkerhet gir praktisk intelligens fra eksterne steder, og dermed reagerer du raskt eller engasjerer fra overflaten eller fra luften. I stedet for et tradisjonelt overvåkingssystem, faste kameraer, sikkerhetsvakter eller barrierer alene, tilbyr vi en kontinuerlig og vedvarende mobil sikkerhetsløsning, sier Ron Harris.

Hov Pod skal utstilles på DSEI, September 12-15, 2017, London, Storbritannia. Booth Nummer N7-263

Fra det øyeblikket vi bygget vår første Hov Pod 16 år siden, har vi ikke sluttet å lete etter måter å innovere. I 2016 begynte vi å eksperimentere med integrerte droneoperasjoner, da det er mange synergier mellom UAV og Hovercraft-applikasjoner, vi undersøkte de mange måtene våre produkter overlapper og måtene de kan forbedre hverandres operasjoner på. Nå har vi vår egen drone-plattform, en unik VTOL fast vinge drone, en robot drone batteri lade og bytte stasjon, tethered drone strategier, panoramisk infrarød radar, og vi tilbyr autonome hovercraft (USV).

Les mer

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

8 + 2 =