Hov Pod lanserar HoverHome, en autonom, terräng, mobilsökning och räddning, övervakning, säkerhet och gränskontroll Milipol Asien-Stillahavsområdet

HoverHome är en mobil terrängautomatiserad dronebatteri bytesstation som inte bara möjliggör säkerhetsoperationer i avlägsna områden, men när en drons batteri blir låg kan robotstationen landa dronen, byta batteriet med en nyladdad och starta om drone för att återuppta sitt uppdrag. Alla med eller utan en pilot eller besättning ombord.

"Droner har distans, flygtid och operativa begränsningar på grund av batterilivslängd, maximalt fjärrkontrollområde och siktlinjen," säger Ron Harris, marknadschef hos Hov Pod. "Om drons hemmestation är statisk måste operatörerna se till att dronorna ligger inom fjärrkontrollområdet eller siktlinjen och att varje drone har tillräcklig kraft för att komma hem säkert. Detta är ett stort problem för droneoperatörer eftersom begränsat utbud minskar uppdragskapaciteten. "

"Hov Pod HoverHome - Mobile Drone Station övervinner drone integrerade gränsvärden för styrning av gränserna och utökar intervallet förknippat med någon UAV-operation som använder en tethered drone och / eller flera droner som fungerar autonomt," tillägger Harris. "HoverHome - Mobile Drone Station förbättrar avsevärt uppdragsfunktionerna hos droner i UAV-sök- eller övervakningsapplikationer och tar bort de nuvarande begränsningarna, vilket gör hela operationen autonom, mobil och skalbar till en bråkdel av kostnaden jämfört med helikopteroperationer."

"HoverHome - Mobile Drone Station erbjuder en mobil gränspatrolog och perimeterhanteringslösning med kontinuerlig drift 24 / 7. En taktisk amfibisk eller terrängövervakningslösning, som kan täcka ett bredare övervakningsområde eller förändra perimeterkoordinater, hindra upprorande eller drog- och migranthandlare, även i avlägsna områden ", säger Harris.

"Operationen kan startas från nästan var som helst. Två HoverHome - Mobile Drone Stations och 6 dronor utrustade med infraröd och nattkamera kan klara ett kontinuerligt 24 / 7 sök- och räddningsuppdrag, över en statisk eller migrerande 10 kvadratmiljö av hav, delta, flod, träsk, äng, is, ö eller öken ", förklarar Peter Ward, Hov Pod President. "Sätta fasta dronor på HoverHome-stationerna och öka uppdragets synlighet. Lägg till ytterligare Hov Pod SPX svävare för terrängs yta svar, integrera dem med kameror, GPS, ekkolod eller vapen, bind dem till dronor och gör uppdraget taktiskt, tillägger Ward.

HoverHome utökar också möjligheterna till kommersiella droner genom att tillåta lansering och landning på vatten, amfibisk eller i avlägsna områden och möjliggör datainsamling när och var det behövs, i en datastyrd värld.

Hov Pod introducerar HoverHome-lösningen vid Milipol Asia-Pacific International Homeland Security Conference april 4-6, 2017 i Singapore.

Hov Pod, sedan 2000, världens ledande leverantör av små och medelstora företag. Ingen annan svävare är konstruerad som en Hov Pod, det är därför ingen annan svävare sträcker sig eller går så långt. Hov Pod är amfibiska terrängfordon som erbjuder lösningar för marin-, yta- och flygundersökning, nödsituation, transport, rekreation och affärer. Skillnaden mellan Hov Pod och Hovercraft är att Hov Pod är byggd för kommersiella specifikationer. Hov Pod är inte bara helgleksaker, men utrustning som du kan räkna med hela dagen varje dag, under de svåraste förhållandena. Hov Pod lämnar inget fotavtryck på vildmark eller ekologi, de är tysta, säkra, hållbara, lätta att driva, underhålla och transportera. Ingen annan svävare är konstruerad som en Hov Pod, det är därför ingen annan svävare sträcker sig eller går så långt. Säg inte för en hovercraft, äger en Hov Pod.

https://hovpod.com/mobile-drone-station/

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

75 - 70 =