UVS-marknaden
UVS-marknaden
Forskning och marknader - Ubemannad markfordon (USV) Marknaden för att nå $ 938 miljoner genom 2022

"Ökat behov av ISR, övervakning av vattenkvalitet och datakartläggning är en viktig faktor för ökad upphandling av obemannade ytfordon (USV) globalt"

Marknaden för obemannade ytfordon drivs av faktorer, såsom ökat behov av havsdata och kartläggning, sjösäkerhet och asymmetriska hot.

"Försvarssegmentet förväntas dominera USV-marknaden under prognosperioden"

De viktigaste tillämpningarna som beaktas för marknadsundersökningen är kommersiella och försvar. Försvarssegmentet beräknas utgöra den största andelen bland alla ansökningar. Obemannade ytfordon används för flera försvarstillämpningar, bland annat gruvbekämpningsåtgärder, anti-ubåt och sjöfartsskydd.

"Hybridsegmentet växer vid högsta CAGR under prognosperioden"

Hybridsegmentet förväntas växa med den högsta tillväxttakten, eftersom dessa framdrivningssystem har olika fördelar jämfört med enstaka framdrivning, såsom större uthållighet, låga brusoperationer och större tillförlitlighet.

"Nordamerika dominerar; Europa växer högst "

Den nordamerikanska regionen dominerar den obemannade ytfordonsmarknaden i 2016 och förväntas fortsätta sin dominans under prognosperioden. USA anses vara den största utvecklaren, operatören och exportören av USVs globalt och bidrar därigenom till den nordamerikanska obemannade ytfordonsmarknaden.

Marknaden i Europa förväntas växa vid högsta CAGR under prognosperioden. Denna snabba tillväxt kan hänföras till den ökande efterfrågan från vetenskaplig forskning och undersökningsindustrier. I denna region ökar maritima hot kontinuerligt som påverkar transporter av varor och energi. På grund av sådana situationer ökar efterfrågan på USV i sjöfartsskyddsområdet.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

+ 6 = 5