Perimeter Security
Perimeter Security
Hov Pod lanserar perimeterobservation och katastrofoperationer (POD Ops). POD Ops perimeter Säkerhet, breda övervakningsövervakning och infrastruktur säkerhetslösningar har flera fördelar gentemot många typer av andra perimeter säkerhetssystem, speciellt när det krävs för att fungera i avlägsna eller amfibiska regioner.

POD Ops perimeter Säkerhetslösningar utökar möjligheten för militär, brottsbekämpande och privata säkerhetsföretag att skydda värdefull infrastruktur i isolerade områden. Hov Pod Perimeter-lösningarna lägger till terrängmobilitet, långdistansytor till luftsynlighet, utökade buffertzoner, överlägsen rekognosceringsförmåga, redundanta svaråtgärder och förmågan att fungera kontinuerligt 24 / 7.

"Med tanke på de logistiska och ekonomiska utmaningarna för övervakning av våtmarker skapar ökluster, öknar, myrar, stor fjärrterräng eller skyddade områden unika säkerhetsproblem. Genomförandet av rätt övervakningsteknik kan öka synligheten och leda säkerhetspersonal till misstänkta aktiviteter innan de blir hot, förklarar Ron Harris, marknadschef.

"POD OPs integrerar hovercraft, drones, tethers, robotics, lågljuskameror, värmebildsbehandling, sonar, echo, radar, sensorer, AIS, VHF, väderprognos, rekord / backup och återspelning i ett integrerat system som upptäcker, mål, spår och svarar, "tillägger Harris.
POD Ops perimeter Säkerhetslösning övervakar målområden autonomt med förprogrammerade vägar, förhindrar intrång och migrerar förlust från stöld, smuggling eller vandalism systematiskt. Dessutom svarar Hov Pod perimeter Säkerhet mot hot med en rad långa, icke-dödliga motåtgärder som används från flera ställen och från ytan eller luften.

"Du kan distribuera från någon terräng eller amfibisk i motsats till traditionella landbaserade system, och dessutom få en live video-matning från de avlägsna områdena som övervakas av dronorna, hovercraften eller statiska övervakningsalternativ. POD Ops perimeter säkerhetssystem är optionsbaserat, därför integreras med befintliga övervakningssystem eller levereras med ett fullt fungerande kommandocentrum ", säger Peter Ward, VD för Hov Pod.

"POD Ops övervaknings- och genomförandestrategier presenterar några av de mest effektiva och kostnadseffektiva lösningarna för att fungera inom dessa utmanande områden och övervakar mänsklig aktivitet", förklarar Ward.

"Säkerhetslösningen perimeter är effektiv eftersom den är en unik integration av övervakningsteknologier, terrängkapaciteten hos hovercraft och drones flygkapacitet. Resultatet är att lösningen kan fungera i mestadels otillgängliga högriskområden, avlägsna gränser, oljeledningar, floder, broar, galler, gårdar, byggarbetsplatser eller strategisk infrastruktur ", tillägger Ward.

"POD OPs omkretssäkerhet ger användbar intelligens från avlägsna platser, så du snabbt svarar eller engagerar från ytan eller från luften. Istället för ett traditionellt övervakningssystem, fasta kameror, säkerhetsvakter eller hinder bara, erbjuder vi en kontinuerlig och bestående mobil säkerhetslösning, säger Ron Harris.

Hov Pod kommer att utställas på DSEi, September 12-15, 2017, London, Storbritannien. Booth Number N7-263

Från det ögonblick som vi byggde vår första Hov Pod 16 år sedan har vi inte slutat leta efter sätt att uppfinna. I 2016 började vi experimentera med integrerade droneoperationer, eftersom det finns många synergier mellan UAV- och Hovercraft-applikationer, vi undersökt de många sätt som våra produkter överlappar och hur de kan förbättra varandra. Nu har vi vår egen drone-plattform, en unik VTOL-fixad vinge drone, en robotic drone-batteriladdning och bytesstation, tethered drone-strategier, panorama infrarödradar, och vi erbjuder autonoma svävare (USV).

Läs mer

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

60 - = 58