Hov Pod Hovercraft

Verdens førende leverandør af små og mellemstore skibe. Forskellen mellem Hov Pod og Hovercraft er at Hov Pod er bygget til kommercielle specifikationer. Det betyder Hov Pod er ikke kun weekend legetøj, men udstyr, som du kan regne med hele dagen hver dag, under de sværeste forhold.

Hov Pod er i stand til selvstændig drift, de er stille, sikre, holdbare, nemme at betjene, vedligeholde og transportere. Læg dig ikke til en svævefly, ejer en Hov Pod.

 • Hov Pod kan operere off-road og amfibisk over en bred vifte af overflader, der ikke giver noget fodspor på dyreliv eller økologi, herunder:
 • Mudder.
 • Flodlejer.
 • Grunne vand / tidevandsregioner.
 • Oversvømmet jord.
 • Rapids.
 • Shingle.
 • Strande og shorelines.
 • Åbent vand, søer og floder.
 • Græs.
 • Sand og ørken.
 • Sump, vådområder og myr
 • Bogs og bayou,
 • Ukrudt, mangrover og nedsænket planter.
 • Sne og is.
 • Tørret op salt myrer, ris paddy, sandbanker, veje, faktisk nogen flad overflade.

Vores Hov Pod kommer ind unikke størrelser, herunder en model, der kan transportere op til 9-personer eller hente en 1500 lb (680 Kg) nyttelast til en fjern destination, der flyver ved hastigheder op til 45 mph. Flyt fra vand til land, undersøge fjerntliggende områder, sværge en ø, søg en perimeter 24 / 7, engagere opstandsmænd ved grænsen, færge passagerer, lande på stranden eller give en unik eventyroplevelse til uudforskede grænser.

Fuldpakningspakker

Der er store fjerntliggende områder, amfibiske landskaber og kystudvidelser, der er vanskelige at overvåge eller sikre. Hov Pod integrerer hovercraft, droner, tethers, robotics, lavt lys kameraer, termisk billeddannelse, sonar, ekko, radar, sensorer, AIS, VHF, vejrudsigt, record / backup og replay for at give intelligent intelligens. Overflade til luftovervågning og sikkerhed.

Hov Pod tilbyder en komplet overvågnings- og modforanstaltningsløsningspakke. Udviklingen fra det centrale Hov Pod-sortiment af Hovercraft til amfibisk baseret patrol tilbyder vi nu komplette nøglefærdige sikkerhedsløsninger. Dette omfatter handlingsbar intelligens, for grænse, bredt område og lokaliseret overvågning. Vi leverer også muligheder for direkte respons og ikke-dødelige modforanstaltninger i havområder, landområder og amfibieområder.

Vores produkter eller tilpasses til enhver ende løsning og omfatter:

 • Hovercraft i flere størrelser, herunder SPX og Infinity klasse håndværk.
 • Droner herunder A) fast vinge B) fast vinge / VTOL kombination og C) quadcopter traditionelle drone stil.
 • Drone support produkter, herunder den unikke hover home fjernbetjening basestation og tethers for udvidet antenne operationer.
 • Overvågnings- og overvågningsudstyr til montering på droner, svævefartøjer, traditionelle køretøjer eller faste installationer og bygninger.
 • Lang række dag, lavt lys nat og termiske kameraer.
 • Ikke-dødelige modforanstaltninger, herunder akustiske og laserafskrækkende stoffer.
 • Bærbart vandrensningsudstyr.
 • Førstehjælp udstyr.
 • Amfibisk baseret brandbekæmpelse

Kommerciel

Vi tilbyder små og mellemstore kommercielle svævefly med tilstrækkelig kraft til at levere større nyttelaster på vand og over land. Carbon Infinity 750 den første nogensinde Truck Styled Hovercraft, trækker op til 9 mennesker eller 1500 lbs, (678 kg) tilføjer en ny dimension til amfibiske, alle terrængående køretøjer.

En bred vifte af muligheder er til rådighed, og Infinity-dæk, flatbed eller kabine er et stort blikfang, der kan optimeres, så det passer til din applikation, fra transport til hele terræn-mobilstation.

Hov Pod opererer i saltvand, de har et bredt fodaftryk og er designet til balance, opdrift og stabilitet.

Hov Pod skroget er praktisk talt uforgængeligt, bygget til at håndtere de sværeste overflader, herunder is. Skroget i SPX-serien er lavet udelukkende af HDPE (High Density Polyethylene) og er støbt i en ekstremt let, flydende og skaderesistent skal. Skaftet til Infinity er en proprietær blanding af Carbon Fiber og Kevlar, det materiale der anvendes i kuglebeskyttende veste. Skroget til hver SPX og Infinity har en 5 års garanti.

Hov Pod skørtmaterialet er resultatet af 16 års forskning og udvikling. Vores proprietære nederdel design er en unik polyurethan / nylon væv og stof kombination med anti-rip egenskaber og utrolig slidstyrke. Derfor giver den unikke anti-plov IAPSS nederdel design langt større fleksibilitet, fortsat driftsevne og højhastighedssikkerhed mod hurtig og pludselig deceleration.

Rekreative

At arbejde eller spille på steder som Arktis kan være en uforgivende, straffe og en ensom besættelse. Mennesket har aldrig ladet disse fakta stoppe dem fra at udforske vores store og ensomme planet. Folk, der arbejder eller spiller under disse forhold, forsker, deres supportteams eller endda eventyrere, der udforsker ørkenen, foretrækker at arbejde eller lege sikkert, de er afhængige af deres udstyr. Derfor kræver mange fagfolk Hov Pod.

Hov Pod erstatte motorcykler, jetski, biler, 4X4 lastbiler, campere, motorbåde, turbusser, turbåde, minivans, SUV'er, rømmer, kajakker, kanoer og snescootere. Vores håndværk er ideel til rekreation, eventyr, udflugter, ture, ferier, cruising på ethvert amfibisk eller fladt jordbundet terræn. Hov Pod giver en udenfor boks eventyroplevelse til steder, der normalt er utilgængelige og uudforskede.

Du flyder i en båd, kører i en lastbil, men flyver i en Hov Pod - cruising i en højde af 9 inches over overfladen. Hov Pod Recreational Hovercraft er let at betjene. Brug kun styrene til at ændre retningen af ​​luften, der passerer over rorene bag på båden. Du kan glide, glide, gøre 180 drej, fuldføre 360s - flyd op på stranden for at få en is. Du kan nå steder, som både ikke kan komme langt fra den støjende skare, for at nå de vigtigste fiskeområder eller til et uudforsket naturligt økosystem, vende tilbage til lejren og parkere ved siden af ​​dit telt.

Hov Pod

Hov Pod SPX Hovercraft over vand

Hov Pod Hovercraft Verdens førende mærke

Som set på tv-programmer verden over "Hvordan det er lavet", "World of Wonder" "Hvordan gør de det". Også set i flere film, herunder "Thunderbirds og Dinosaurs at Dark". Udvalgt af Harrods og beskrevet af pressen som "Mercedes Benz" af svævefly.

Hov Pod er ekstremt let at køre, og fantastisk sjov. Det WOW faktor kommer som standard. I demonstrationer kan vi som regel aflevere kontrollen til en person efter 15-minutter undervisning; de tilbringer den næste uge med et smil på deres ansigt.

Hov Pod er specielt designet til marine rekreation og kommerciel brug. De har mange funktioner, som du ikke finder på andre svævefly. Hov Pods er designet til at være nemme at bruge, nem at betjene, sikre at betjene, pålidelige, holdbare og sjove. Desuden sælger vi både kommercielle og rekreative Hov Pod hovercraft direkte til forbrugere, offentlige myndigheder, foreninger og gennem vores globale forhandler netværk

Vi kører også en mindre søsters hjemmeside med mindre detaljer bare for vores svævefly på hovercraft.org

For mere information om vores svævefly, klik venligst her

For mere information om vores sikkerhedsprodukter, klik venligst her