Hov Pod Hovercraft

Ο κορυφαίος προμηθευτής παγκοσμίου κυβισμού μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Η διαφορά μεταξύ Hov Pod και Hovercraft είναι ότι το Hov Pod είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις εμπορικές προδιαγραφές. Αυτό σημαίνει ότι το Hov Pod δεν είναι μόνο παιχνίδια για το Σαββατοκύριακο, αλλά εξοπλισμός που μπορείτε να υπολογίζετε όλη την ημέρα κάθε μέρα, στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Hov Pod είναι ικανά για αυτόνομη λειτουργία, είναι ήσυχα, ασφαλή, ανθεκτικά, εύκολο στη λειτουργία, συντήρηση και μεταφορά. Μην εγκαταλείπετε το όχημά σας, έχετε δικό σας Hov Pod.

 • Το Hov Pod μπορεί να λειτουργεί εκτός δρόμου και αμφίβια σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών που δεν αφήνει ίχνος στην άγρια ​​φύση ή την οικολογία, όπως:
 • Λάσπη.
 • Ποτάμια.
 • Ρηχό νερό / παλιρροιακές περιοχές.
 • Πλημμυρισμένη γη.
 • Καταρράκτης.
 • Βότσαλο.
 • Παραλίες και ακτογραμμές.
 • Ανοικτό νερό, λίμνες και ποτάμια.
 • Γρασίδι.
 • Άμμος και έρημος.
 • Οι βάλτοι, οι υγρότοποι και τα έλη,
 • Φαράγγια και bayou,
 • Ζιζάνια, μάνγκρες και βυθισμένα φυτά.
 • Χιόνι και πάγος.
 • Αποξηραμένα αλμυρά έλη, ορυζώνες, αμμόχαρτα, δρόμοι, πράγματι οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.

Το Hov Pod μας μπαίνει μοναδικά μεγέθη, συμπεριλαμβανομένου ενός μοντέλου που μπορεί να μεταφέρει άτομα 9 ή να μεταφέρει ένα ωφέλιμο φορτίο 1500 lb (680 Kg) σε έναν απομακρυσμένο προορισμό, με ταχύτητα έως και 45 mph. Μετακινήστε από το νερό στη γη, απομονώστε τις περιοχές, σμίξτε ένα νησί, αναζητήστε μια περίμετρο 24 / 7, ασχολούνται με τους αντάρτες στα σύνορα, επιβιβάζονται επιβάτες, προσγειώνονται στην παραλία ή προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιπέτειας σε ανεξερεύνητα σύνορα.

Πακέτα πλήρους λύσης

Υπάρχουν μεγάλες απομακρυσμένες περιοχές, αμφίβια τοπία και παράκτιες επέκταση που είναι δύσκολο να παρακολουθούνται ή να ασφαλίζονται. Το Hov Pod ενσωματώνει αιωρόπλοια, αεροσκάφη, ροδέλες, ρομποτικά, κάμερες χαμηλής φωτεινότητας, θερμική απεικόνιση, σόναρ, ηχώ, ραντάρ, αισθητήρες, AIS, VHF, πρόγνωση καιρού, εγγραφή / αντιγραφή και επανάληψη. Επίβλεψη και ασφάλεια επιφανείας.

Το Hov Pod προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων παρακολούθησης και αντιμέτρου. Εξελίσσεται από τον πυρήνα Hov Pod της Hovercraft για περιπολίες με αμφίβια βάση και τώρα προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας κλειστού τύπου. Αυτό περιλαμβάνει ευαίσθητη πληροφορία, για σύνορα, ευρεία περιοχή και τοπική παρακολούθηση. Παρέχουμε επίσης επιλογές άμεσης απάντησης και μη θανατηφόρων αντιμέτρων σε θαλάσσιες, χερσαίες και αμφίβιες περιοχές.

Τα προϊόντα μας ή προσαρμόσιμα σε οποιαδήποτε τελική λύση και περιλαμβάνουν:

 • Αεροσκάφη σε διάφορα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών SPX και Infinity.
 • Drones συμπεριλαμβανομένου A) σταθερή πτέρυγα B) σταθερή πτέρυγα / VTOL συνδυασμό και C) quadcopter παραδοσιακό στυλ drone.
 • Τα προϊόντα υποστήριξης Drone, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού σταθμού βάσης με αυτόματη φόρτιση και των ιμάντων για εκτεταμένες εναέριες λειτουργίες.
 • Εξοπλισμός επιτήρησης και παρακολούθησης που τοποθετείται σε αεροσκάφη, αεροπλάνα, παραδοσιακά οχήματα ή σταθερά ενσταλάγματα και κτίρια.
 • Μεγάλη ημέρα ημέρας, χαμηλή φωτεινή νύχτα και θερμικές κάμερες.
 • Μη θανατηφόρα αντίμετρα που περιλαμβάνουν ακουστικά και λέιζερ αποτρεπτικά.
 • Φορητός εξοπλισμός καθαρισμού νερού.
 • Εξοπλισμός πρώτων βοηθειών.
 • Πυροσβεστική με βάση αμφίβια

Εμπορικός

Προσφέρουμε μικρού και μεσαίου μεγέθους εμπορικά αεροσκάφη με επαρκή ισχύ ώστε να παραδίδουν μεγαλύτερα ωφέλιμα φορτία στο νερό και στην ξηρά. Το Infinity Carbon 750 το πρώτο ποτέ φορτηγό Styled Hovercraft, (9 kgs) προσθέτει μια νέα διάσταση στα αμφίβια, όλα τα οχήματα εργασίας εδάφους.

Υπάρχει μια ευρεία γκάμα επιλογών και το τεμάχιο Infinity, flatbed ή καμπίνα είναι ένα τεράστιο κενό πινακίδα που μπορεί να βελτιστοποιηθεί ώστε να ταιριάζει στην εφαρμογή σας, από το shuttle to all terrain mobile station.

Hov Pod λειτουργούν σε θαλασσινό νερό, έχουν ένα ευρύ αποτύπωμα και έχουν σχεδιαστεί για ισορροπία, πλευστότητα και σταθερότητα.

Το Hov Pod Hull είναι πρακτικά άφθαρτο, χτισμένο για να χειρίζεται τις πιο δύσκολες επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένου του πάγου. Το κύτος της σειράς SPX είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από HDPE (Πολυαιθυλένιο Υψηλής Πυκνότητας) και διαμορφώνεται σε εξαιρετικά ελαφρύ, ανθεκτικό και ανθεκτικό σε φθορές κέλυφος. Το κύτος του Infinity είναι ένα ιδιόκτητο μείγμα Carbon Fiber και Kevlar, το υλικό που χρησιμοποιείται σε αλεξίσφαιρα γιλέκα. Τα κύτη για κάθε SPX και Infinity φέρουν εγγύηση έτους 5.

Το υλικό φούστα Hov Pod είναι το αποτέλεσμα των ετών έρευνας και ανάπτυξης 16. Η ιδιόκτητη σχεδία φούστα μας είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πολυουρεθάνης / νάυλον πλέξης και υφάσματος με ιδιότητες αντιρρυπαντικής και απίστευτη αντίσταση στη φθορά. Συνεπώς, ο μοναδικός σχεδιασμός φτερού IAPSS κατά της οργώματος προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία, συνεχή λειτουργία και ασφάλεια υψηλών ταχυτήτων έναντι της ταχείας και ξαφνικής επιβράδυνσης.

Ψυχαγωγικός

Η εργασία ή το παιχνίδι σε μέρη όπως η Αρκτική μπορεί να είναι μια αδιάφορη, τιμωρία και μοναχική κατοχή. Η ανθρωπότητα δεν άφησε ποτέ τα γεγονότα αυτά να τους σταματήσουν να εξερευνήσουν τον τεράστιο και μοναχικό μας πλανήτη. Οι άνθρωποι που εργάζονται ή παίζουν σε αυτές τις συνθήκες, ο επιστήμονας, οι ομάδες υποστήριξής τους ή ακόμα και οι τυχοδιώκτες που εξερευνούν την έρημο, προτιμούν να εργάζονται ή να παίζουν με ασφάλεια, εξαρτώνται από τον εξοπλισμό τους. Γι 'αυτό πολλοί επαγγελματίες ζητούν Hov Pod.

Hov Pod αντικαταστήσει Μοτοσικλέτες, Τζετ Σκι, Αυτοκίνητα, 4X4 Φορτηγά, Κατασκηνωτές, Μηχανοκίνητα Σκάφη, Τουριστικά Λεωφορεία, Τουριστικά Σκάφη, Minivans, SUVs, Σέρβες, Καγιάκ, Κανό και Μοτοσυκλέτες. Τα σκάφη μας είναι ιδανικά για αναψυχή, περιπέτειες, εκδρομές, περιηγήσεις, διακοπές, κρουαζιέρες σε οποιοδήποτε αμφίβιο ή επίπεδο έδαφος. Το Hov Pod παρέχει μια εμπειρία περιπέτειας έξω από το κουτί σε χώρους που είναι κανονικά απρόσιτες και ανεξερεύνητες.

Μπορείτε να επιπλέουν σε μια βάρκα, να οδηγήσετε σε ένα φορτηγό, αλλά πετούν σε ένα Hov Pod - Κρουαζιέρα σε υψόμετρο 9 ίντσες πάνω από την επιφάνεια. Hov Pod Αναψυχής Hovercraft είναι εύκολο να λειτουργήσει, απλά χρησιμοποιήστε το τιμόνι για να αλλάξετε την κατεύθυνση του αέρα που διέρχεται από τα πηδάλια στο πίσω μέρος του σκάφους. Μπορείτε να γλιστρήσετε, να γλιστρήσετε, να γυρίσετε 180, να ολοκληρώσετε το 360 - να κολυμπήσετε μέχρι την παραλία για να πάρετε ένα παγωτό. Μπορείτε να φτάσετε σε μέρη που τα σκάφη δεν μπορούν, μακριά από το θορυβώδες πλήθος, να φτάσουν σε πρωταρχικές περιοχές αλιείας ή σε ένα ανεξερεύνητο φυσικό οικοσύστημα, να επιστρέψουν στο στρατόπεδο και να παρκάψουν δίπλα στη σκηνή σας.

Hov Pod

Hov Pod SPX Αεροστρόβιλο πάνω από το νερό

Hov Pod Hovercraft Παγκόσμιο Leading Brand

Όπως φαίνεται σε τηλεοπτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο "Πώς γίνεται", "Κόσμος των θαυμάτων" "Πώς το κάνουν αυτό". Επίσης, εμφανίζεται σε πολλές ταινίες, όπως "Thunderbirds and Dinosaurs at Dark". Επιλέχθηκε από τον Harrods και περιγράφηκε από τον Τύπο ως το "Mercedes Benz" της αιωρόπτερο.

Hov Pod είναι εξαιρετικά εύκολο στην οδήγηση, και φανταστική διασκέδαση. ο WOW Παράγοντας έρχεται ως πρότυπο. Σε διαδηλώσεις, συνήθως μπορούμε να παραδώσουμε τα στοιχεία ελέγχου σε ένα άτομο μετά από δίδακτρα 15. ξοδεύουν την επόμενη εβδομάδα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Hov Pod έχουν σχεδιαστεί ειδικά για θαλάσσια αναψυχή και εμπορική χρήση. Έχουν πολλά χαρακτηριστικά που δεν θα βρείτε σε άλλα αεροσκάφη. Hov Pods έχουν σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση, εύκολη στη συντήρηση, ασφαλή λειτουργία, αξιόπιστη, ανθεκτική και διασκεδαστική. Επιπλέον, πωλούμε τόσο εμπορικά όσο και αναψυκτικά Hov Pod-hovercraft απευθείας σε καταναλωτές, κυβερνητικούς οργανισμούς, ενώσεις και μέσω του παγκόσμιου δικτύου αντιπροσώπων μας

Έχουμε επίσης ένα μικρότερο site αδελφή με λιγότερες λεπτομέρειες μόνο για μας hovercraft στο hovercraft.org

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αεροσκάφη μας, κάντε κλικ στο κουμπί εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ασφαλείας μας, κάντε κλικ στο εδώ