Hov Pod Hovercraft

'S Werelds toonaangevende leverancier van kleine en middelgrote han- gcrafts. Het verschil tussen Hov Pod en Hovercraft is dat Hov Pod is gebouwd volgens commerciële specificaties. Dit betekent dat Hov Pod niet alleen weekendspeelgoed is, maar apparatuur waar je de hele dag op elke dag op kunt rekenen, in de moeilijkste omstandigheden.

Hov Pod kan autonoom werken, ze zijn stil, veilig, duurzaam, eenvoudig te bedienen, te onderhouden en te vervoeren. Neem geen genoegen met een hovercraft, bezit een Hov Pod.

 • Hov Pod kan off-road en amfibisch werken over een breed scala aan oppervlakken zonder een voetafdruk achter te laten op dieren in het wild of ecologie, waaronder:
 • Modder.
 • Rivierbeddingen.
 • Ondiep water / getijdengebieden.
 • Overstroomd land.
 • Rapids.
 • Shingle.
 • Stranden en oevers.
 • Open water, meren en rivieren.
 • Gras.
 • Zand en woestijn.
 • Moerassen, wetlands en moerasland,,
 • Moerassen en bayou,
 • Onkruid, mangroven en onderwaterplanten.
 • Sneeuw ijs.
 • Opgedroogde kwelders, rijstvelden, zandbanken, wegen, inderdaad elk vlak oppervlak.

Onze Hov-pod komt binnen unieke maten, inclusief een model dat tot 9 mensen kan dragen of een 1500 lb (680 Kg) payload naar een externe bestemming vervoert, vliegend met snelheden tot 45 mph. Verplaats van water naar land, onderzoek afgelegen gebieden, zwerm een ​​eiland, doorzoek een perimeter 24 / 7, neem opstandelingen mee naar de grens, veerpassagiers, land op het strand of zorg voor een unieke avontuurervaring voor onontdekte grenzen.

Volledige oplossingspakketten

Er zijn grote afgelegen gebieden, amfibische landschappen en kustuitbreidingen die moeilijk te controleren of te beveiligen zijn. Hov Pod integreert hovercraft, drones, tethers, robotics, low light camera's, thermische beeldvorming, sonar, echo, radar, sensoren, AIS, VHF, weersvoorspelling, record / backup en replay om bruikbare intelligentie te bieden. Rechtstreekse surveillance en veiligheid.

Hov Pod biedt een volledig pakket voor surveillance en tegenmaatregelen. Evoluerend van de kern Hov Pod reeks van Hovercraft voor amfibisch gebaseerde patrouille bieden we nu complete turn-key beveiligingsoplossingen. Dit omvat uitvoerbare intelligentie, voor grens-, brede en gelokaliseerde monitoring. We bieden ook opties voor directe respons en niet-dodelijke tegenmaatregelen in marine-, land- en amfibiegebieden.

Onze producten of aanpasbaar in elke eindoplossing en omvatten:

 • Hovercraft in verschillende maten, waaronder de SPX- en Infinity-klasse.
 • Drones inclusief A) vaste vleugel B) vaste vleugel / VTOL-combinatie en C) quadcopter traditionele drone-stijl.
 • Drone-ondersteuningsproducten, waaronder het unieke hover home remote auto charge-basisstation en tethers voor uitgebreide luchtoperaties.
 • Bewakings- en bewakingsapparatuur voor montage op drones, hovercrafts, traditionele voertuigen of vaste instillaties en gebouwen.
 • Lange afstandsdag, weinig licht 's nachts en thermische camera's.
 • Niet-dodelijke tegenmaatregelen, inclusief akoestische en laserafschrikmiddelen.
 • Draagbare waterzuiveringsapparatuur.
 • Eerste hulp uitrusting.
 • Amfibisch gebaseerd brandbestrijding

Commercieel

We bieden kleine en middelgrote commerciële hovercrafts met voldoende vermogen om grotere laadvermogens op het water en over land te leveren. De Carbon Infinity 750 de allereerste Truck Styled Hovercraft, het vervoeren naar 9-mensen of 1500 lbs (678 kgs) voegt een nieuwe dimensie toe aan amfibische voertuigen voor alle terreinvoertuigen.

Er is een breed scala aan opties beschikbaar en het Infinity-deck, de flatbed of cabine is een enorm wit canvas dat kan worden geoptimaliseerd voor uw toepassing, van een shuttle tot een mobiel terrein voor alle terreinen.

Hov Pod werkt in zout water, ze hebben een brede voetafdruk en zijn ontworpen voor balans, drijfvermogen en stabiliteit.

De romp van de Hov Pod is praktisch onverwoestbaar en gebouwd voor de moeilijkste oppervlakken, inclusief ijs. De romp van de SPX-serie is volledig gemaakt van HDPE (High Density Polyethylene) en is gegoten in een extreem lichtgewicht, drijvende en beschadigde schaal. De romp van de Infinity is een gepatenteerde mix van koolstofvezel en kevlar, het materiaal dat wordt gebruikt in kogelwerende vesten. De rompen voor elk van de SPX en Infinity dragen een jaarlijke 5-garantie.

Het Hov Pod-rokmateriaal is het resultaat van 16 jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Ons gepatenteerde rokontwerp is een unieke combinatie van polyurethaan / nylonweefsel en stof met antislip-eigenschappen en ongelooflijke slijtvastheid. Dientengevolge biedt het unieke anti-ploeg IAPSS-rokontwerp veel meer flexibiliteit, continu operationeel vermogen en hoge snelheidsveiligheid tegen snelle en plotselinge vertraging.

ontspannings-

Werken of spelen in plaatsen zoals het Noordpoolgebied kan een meedogenloze, straffende en eenzame bezigheid zijn. De mensheid heeft nooit die feiten laten stoppen om onze uitgestrekte en eenzame planeet te verkennen. Mensen die onder deze omstandigheden werken of spelen, wetenschappers, hun ondersteuningsteams of zelfs avonturiers die de wildernis verkennen, werken het liefst veilig of werken, ze zijn afhankelijk van hun uitrusting. Dat is waarom veel professionals Hov Pod nodig hebben.

Hov Pod vervangt motorfietsen, jetski's, auto's, 4X4-trucks, campers, motorboten, tourbussen, rondvaartboten, minibusjes, SUV's, raften, kajaks, kano's en sneeuwscooters. Onze vaartuigen zijn ideaal voor recreatie, avonturen, excursies, rondreizen, vakanties, cruisen op elk amfibisch of vlak grondgebonden terrein. Hov Pod biedt een avontuur buiten de box om plaatsen die normaal ontoegankelijk en onontgonnen zijn.

Je drijft in een boot, rijdt in een vrachtwagen, maar vliegt in een Hov Pod - cruisen op een hoogte van 9 in inches boven het oppervlak. Hov Pod Recreational Hovercraft zijn eenvoudig te bedienen, gebruik gewoon het stuur om de richting van de lucht die over de roeren aan de achterkant van het vaartuig gaat, te veranderen. Je kunt glijden, glijden, 180 bochten maken, 360's voltooien - op het strand zweven om een ​​ijsje te krijgen. Je kunt plaatsen bereiken die boten niet kunnen bereiken, ver weg van de luidruchtige menigte, om uitstekende visgebieden of een onontgonnen natuurlijk ecosysteem te bereiken, terug te keren naar het kamp en te parkeren naast je tent.

Hov Pod

Hov Pod SPX Hovercraft over water

Hov Pod Hovercraft wereldleider merk

Zoals te zien op tv-programma's wereldwijd "How it's Made", "World of Wonder" "How Do They Do That". Ook te zien in verschillende films, waaronder "Thunderbirds and Dinosaurs at Dark". Geselecteerd door Harrods en beschreven door de pers als de "Mercedes Benz" van hovercraft.

Hov Pod is extreem gemakkelijk te besturenen fantastisch plezier. De Wow factor komt standaard. In demonstraties kunnen we de bediening na een 15-training van minuten meestal aan een persoon overdragen; ze brengen de volgende week met een glimlach op hun gezicht door.

Hov Pod is specifiek ontworpen voor maritieme recreatie en commercieel gebruik. Ze hebben veel functies die u niet zult vinden op andere hovercrafts. Hov-pods zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken, eenvoudig te onderhouden, veilig te bedienen, betrouwbaar, duurzaam en leuk te zijn. Bovendien verkopen we zowel commerciële als recreatieve Hov Pod-hovercraft rechtstreeks aan consumenten, overheidsinstellingen, verenigingen en via ons wereldwijde dealernetwerk

We hebben ook een kleinere zustersite met minder detail, alleen voor onze hovercraft hovercraft.org

Klik voor meer informatie over onze hovercraft hier

Klik voor meer informatie over onze beveiligingsproducten hier