Een volledige systeemaanbieder voor beveiliging, bewaking en tegenmaatregelen.

Reactie biedt een volledig pakket met oplossingen voor surveillance, tegenmaatregelen en disaster recovery. Evoluerend van de kern Hov Pod-reeks van Hovercraft voor amfibisch gebaseerde patrouille bieden we nu complete kant-en-klare beveiligingsoplossingen om bruikbare informatie te genereren, voor grens-, brede en gelokaliseerde monitoring met vervolgopties voor directe reactie en niet-dodelijke tegenmaatregelen in zee-, land- en amfibische gebieden.

Er zijn grote afgelegen gebieden, grenzen, lange olie- en gaspijpleidingen, industriële instillaties, landbouwgronden, amfibische landschappen en kustuitbreidingen die moeilijk te controleren of te beveiligen zijn. We integreren drones, tethers, robotica, low light camera's, warmtebeeldcamera's, radar, onderwater-ROV, sensoren, lucht- en ruimtebewaking en -beveiliging, AIS, weersvoorspelling, record / back-up en replay om bruikbare intelligentie te bieden.

Onze multi-rotor, fixed wing, tethered en VTOL-drones kunnen worden gebruikt als een geïntegreerd pakket van grens- en wide area beveiligingsoplossingen, inclusief operaties in afgelegen en moeilijk toegankelijke regio's met bijbehorende drone-payloads om vanaf grote hoogte te monitoren gedurende langere perioden van gebruik.

Alle producten of aanpasbaar in elke eindoplossing \ en opnemen:

Vaste vleugel en VTOL vaste vleugel lange reikwijdte tot 8 uren werking tot 100km of meer vanaf grondbedieningsstation (GCS).

Multi-rotor drones op batterijen voor lokale werking en langeafstandsrotor met meerdere rotors voor een werkingsduur tot 4 uur tot een maximum van 100km vanaf het grondbedieningsstation (GCS).

Tethered drone met meerdere rotors voor het lopen vanaf een enkele locatie of vanuit een bewegend voertuig.

Deze drones kunnen worden uitgerust met een reeks nuttige ladingen, waaronder EO / IR en NIR (bij weinig licht of met laser verlicht nachtzicht).

We bieden ook bewakings- en bewakingsapparatuur om op voertuigen of vaste instillaties en gebouwen te monteren. Ons assortiment langeafstands- en thermische camera's omvat Lange-afstandsdag, weinig licht 's nachts, 360 ° automatische detectie en standaard thermische camera's.

Voor tegenmaatregelen bieden we niet-dodelijke tegenmaatregelen, inclusief akoestische en laserontmoedigende middelen.

In disaster recovery-situaties om onze drone-operaties te vergroten, leveren we draagbare waterzuiveringsapparatuur en EHBO-apparatuur.

Bruikbare intelligentie

Bruikbare intelligentie is eenvoudig dat: informatie verzameld uit een reeks bronnen die besluitvormers van wetshandhavingsleiders of veldcommandanten in staat stelt gepaste en tijdige actie te ondernemen wanneer ze worden geconfronteerd met een veiligheidsdreiging zoals een dreigende terroristische aanslag, vandalisme of het overbrengen van wapens, drugs of mensen.

In tegenstelling tot strategische intelligentie die probeert trends te leren in wat een vijand of concurrent denkt en van plan is voor de toekomst, probeert bruikbare intelligentie te achterhalen wat tegenstanders nu en wanneer doen en waar ze van plan zijn om het te doen.

Bruikbare intelligentie is informatie waarop kan worden gereageerd, met de verdere implicatie dat acties moeten worden ondernomen, de noodzakelijke achtergrondinformatie die iemand in staat stelt om snel en efficiënt met een situatie om te gaan

Actionable Intelligence biedt commandanten en soldaten een hoog niveau van gedeeld situationeel inzicht, afgeleverd met de snelheid, accuraatheid en tijdigheid die nodig zijn om te werken op het hoogste potentieel en succesvolle operaties uit te voeren.

Actionable Intelligence - Surface to Air

De Actionable Intelligence-oplossing is ontworpen om bedreigingen vanuit de lucht, op het oppervlak, onder het oppervlak of onder water en op elk terrein te volgen. Bruikbare intelligentie biedt meerdere tools van breedbeeldcamera's die zijn geïnstalleerd op een drone die is geprogrammeerd om een ​​gebied te vegen, nachtzicht of thermische camera's die zijn geïnstalleerd op onbemande hovercraft USV die heen en weer kunnen reizen van land tot zee of drones UAV.

De hele Actionable Intelligence-operatie kan bestaan ​​uit bewaking met mobiele apparatuur over een enkele perimeter of meerdere coördinaten en in combinatie met uitgebreide bereikopties en aangebonden drones die gedurende langere tijd kunnen werken.

Intelligentie Payloads

◊ Kleine targetdetectieradar
◊ Radarcommando en besturing
◊ Geautomatiseerde radardoeltracker
◊ Correctie van AIS / radardoel
◊ Geautomatiseerde classificatie van doelbedreigingen
◊ Kustmonitoring, antenne & oppervlak
◊ Ondersteuning voor zwemmer detectie sonar
◊ Diver-detectie Echolood
◊ Commando en besturing van het AIS-basisstation
◊ Modulair en schaalbaar ontwerp
◊ Toegang op afstand en controle

◊ Warmtebeeldapparatuur
◊ Zonebewaking en alarmen
◊ Gecontroleerd camerabeheer
◊ Functie opnemen & opnieuw afspelen
◊ Weersverwachtingservice
◊ Drone / Hovercraft-integratie
◊ Surface Response-mogelijkheden
◊ Luchtresponsmogelijkheden
◊ Hyper-spectraal (kleurdefinitie)
◊ Lidar (terreinkoppelingen)
◊ Hoge resolutie camera's

◊ Low Light Camera's (nachtzicht)
◊ Warmtebeeldcamera's
◊ Single Beam Echo Sounders
◊ Multi Beam Echo-signaalgevers
◊ Luistervoorzieningen & Sonar
◊ Deeltjes- en stralingssensoren
◊ Sensoren voor waterdiepte en sediment
◊ Micro-organismen & chemische sensoren
◊ Niet-dodelijke afschrikmiddelen en wapens
◊ Realtime communicatie (GPS & AIS)
◊ Geïntegreerd Data & Control Center