Hov Pod Hovercraft

Verdens ledende leverandør av små og mellomstore fartøy. Forskjellen mellom Hov Pod og Hovercraft er at Hov Pod er bygget for kommersielle spesifikasjoner. Dette betyr at Hov Pod ikke bare er helgeleker, men utstyr som du kan stole på hele dagen hver dag, under de vanskeligste forholdene.

Hov Pod er i stand til autonom drift, de er stille, trygge, holdbare, enkle å betjene, vedlikeholde og transportere. Ikke sett deg for et hovercraft, eier en Hov Pod.

 • Hov Pod kan operere off-road og amfibisk over et bredt spekter av overflater som ikke gir fotavtrykk på dyreliv eller økologi, inkludert:
 • Søle.
 • Elveleier.
 • Grunt vann / tidevannsområder.
 • Overflødt land.
 • Stryk.
 • Singel.
 • Strender og shorelines.
 • Åpen vann, innsjøer og elver.
 • Gress.
 • Sand og ørken.
 • Sumper, våtmarker og marshland,,
 • Bogs og bayou,
 • Ugress, mangrover og nedsenket planter.
 • Snø og is.
 • Tørket opp salt myrer, ris paddy, sandbanks, veier, faktisk noen flat overflate.

Vår Hov Pod kommer inn unike størrelser, inkludert en modell som kan bære opp til 9-personer eller hente en 1500 lb (680 Kg) nyttelast til et fjernt reisemål, flyr i hastigheter opp til 45 mph. Flytt fra vann til land, undersøk fjernområder, svømmer en øy, søk en perimeter 24 / 7, engasjere opprørere ved grensen, fergepassasjerer, lande på stranden eller gi en unik opplevelse for uoppdagede grenser.

Full løsningspakker

Det er store avsidesliggende områder, amfibiske landskap og kystutvidelser som er vanskelige å overvåke eller sikre. Hov Pod integrerer hovercraft, drones, tethers, robotics, lavt lys kameraer, termisk bildebehandling, sonar, ekko, radar, sensorer, AIS, VHF, værvarsel, rekord / backup og replay for å gi handlingbar intelligens. Overflate til luftovervåkning og sikkerhet.

Hov Pod tilbyr en full overvåking og countermeasure løsninger pakke. Utviklingen fra kjernen Hov Pod-serien Hovercraft for amfibisk baserte patruljer tilbyr nå komplette nøkkelferdige sikkerhetsløsninger. Dette inkluderer handlingsbar intelligens, for grense, bredt område og lokalisert overvåking. Vi tilbyr også alternativer for direkte respons og ikke-dødelige motforanstaltninger i marine, land og amfibiske regioner.

Våre produkter eller tilpasses til enhver sluttløsning og inkluderer:

 • Hovercraft i flere størrelser, inkludert SPX og Infinity klasse håndverket.
 • Droner inkludert A) fast vinge B) fast vinge / VTOL kombinasjon og C) quadcopter tradisjonell drone stil.
 • Drone-støtteprodukter, inkludert den unike hover home-fjernkontrollen for automatisk ladestasjon og tettere for utvidet antenneoperasjon.
 • Overvåkings- og overvåkingsutstyr for montering på droner, hovercraft, tradisjonelle kjøretøy eller faste installasjoner og bygninger.
 • Langtidsdag, lavt lys natt og termisk kamera.
 • Ikke-dødelige motforanstaltninger, inkludert akustiske og laseravskrekkende.
 • Bærbart vannrensingsutstyr.
 • Førstehjelpsutstyr.
 • Amfibisk basert brannslokking

Næringseiendom

Vi tilbyr små og mellomstore kommersielle hovercraft med tilstrekkelig kraft til å levere større nyttelast på vann og over land. The Carbon Infinity 750 den første Truck Stoppede Hovercraft, å flytte opp til 9 mennesker eller 1500 lbs, (678 kg) legger til en ny dimensjon til amfibiske, terrengkjøretøyer.

Et bredt spekter av alternativer er tilgjengelige, og Infinity-dekk, flatbåt eller hytte er en stor, blank blomst som kan optimaliseres for å passe din applikasjon, fra shuttle til alle terreng mobile stasjoner.

Hov Pod opererer i saltvann, de har et stort fotavtrykk og er designet for balanse, oppdrift og stabilitet.

Hov Pod skroget er praktisk talt uforgjengelig, bygget for å håndtere de vanskeligste overflatene, inkludert is. Skroget til SPX-serien er laget av HDPE (High Density Polyethylene) og er støpt inn i et ekstremt lett, flytende og skaderesistent skall. Skaftet til Infinity er en proprietær blanding av karbonfiber og kevlar, materialet som brukes i kulefaste vester. Skrogene for hver SPX og Infinity har en 5 års garanti.

Hov Pod skjørtmaterialet er et resultat av 16 års forskning og utvikling. Vår proprietære skjørtdesign er en unik polyuretan / nylonvev og stoffkombinasjon med anti-ripegenskaper og utrolig slitestyrke. Den unike anti-plog IAPSS skjørtdesign gir følgelig langt større fleksibilitet, fortsatt operativ evne og høyhastighets sikkerhet mot rask og plutselig retardasjon.

rekreasjons~~POS=TRUNC

Arbeide eller spille på steder som Arktis kan være en uforgivende, straffe og en ensom okkupasjon. Mennesket har aldri la disse fakta stoppe dem fra å utforske vår store og ensomme planet. Folk som jobber eller spiller under disse forholdene, forsker, deres støtteteam eller til og med eventyrere som utforsker villmarken, foretrekker å jobbe eller leke trygt, de er avhengige av utstyret sitt. Derfor krever mange fagfolk Hov Pod.

Hov Pod erstatte motorsykler, jetski, biler, 4X4 lastebiler, campingvogner, motorbåter, turbusser, turbåter, minibusser, SUVer, rømmer, kajakker, kanoer og snøscootere. Våre håndverk er ideelle for rekreasjon, eventyr, utflukter, turer, ferier, cruising på noen amfibisk eller flat jordbundet terreng. Hov Pod gir en utenfor eventyropplevelsen til steder som vanligvis er utilgjengelige og uutforskede.

Du flyter i en båt, kjører i en lastebil, men flyr i en Hov Pod - Cruising i en høyde av 9 inches over overflaten. Hov Pod Recreational Hovercraft er enkel å betjene, bare bruk styret for å endre retningen av luft som passerer over rorene på baksiden av båten. Du kan glide, skyve, gjøre 180 svinger, fullfør 360s - flyte opp stranden for å få en iskrem. Du kan nå steder som båter ikke kan, langt fra den støyende mengden, for å nå de største fiskeområdene eller til et uutforsket naturkosystem, gå tilbake til leiren og parkere ved siden av teltet.

Hov Pod

Hov Pod SPX Hovercraft over vann

Hov Pod Hovercraft verdens ledende merkevare

Som sett på TV-programmer over hele verden "Hvordan det er gjort", "World of Wonder" "Hvordan gjør de det". Også sett i flere filmer, inkludert "Thunderbirds and Dinosaurs at Dark". Utvalgt av Harrods og beskrevet av pressen som "Mercedes Benz" av hovercraft.

Hov Pod er ekstremt lett å kjøre, og fantastisk moro. De WOW-faktor kommer som standard. I demonstrasjoner, kan vi vanligvis overføre kontrollene til en person etter 15 minutter undervisning; De tilbringer neste uke med et smil på ansiktet.

Hov Pod er spesielt designet for marine rekreasjon og kommersiell bruk. De har mange funksjoner som du ikke finner på andre hovercraft. Hov Pods er designet for å være enkel å bruke, enkel å betjene, trygt å betjene, pålitelig, slitesterk og morsom. Videre selger vi både kommersiell og rekreasjons Hov Pod hovercraft direkte til forbrukere, myndigheter, foreninger og gjennom vårt globale forhandlernettverk

Vi kjører også et mindre søsters nettsted med mindre detaljer bare for våre hovercraft på hovercraft.org

For mer informasjon om våre hovercraft vennligst klikk her

For mer informasjon om våre sikkerhetsprodukter, klikk på her