Hov Pod Hovercraft

Cel mai important furnizor mondial de aeronave cu capacitate medie și medie. Diferența dintre Hov Pod și Hovercraft este că Hov Pod sunt construite conform specificațiilor comerciale. Acest lucru înseamnă că Hov Pod nu sunt doar jucării de week-end, ci echipamente pe care le puteți conta toată ziua în fiecare zi, în cele mai dificile condiții.

Hov Pod sunt capabile să funcționeze autonom, sunt liniștite, sigure, durabile, ușor de operat, întrețin și transportate. Nu vă mulțumiți pentru un hovercraft, aveți un Hov Pod.

 • Hov Pod poate funcționa off-road și amfibios pe o gamă largă de suprafețe care nu lasă amprenta asupra faunei sălbatice sau a ecologiei, inclusiv:
 • Noroi.
 • Riverbeds.
 • Zonele de apă mică / maree.
 • Pământ inundat.
 • Praguri.
 • Şindrilă.
 • Plaje și țărmuri.
 • Apă deschisă, lacuri și râuri.
 • Iarbă.
 • Nisip și deșert.
 • Mlaștini, zone umede și mlaștini,
 • Bogs și bayou,
 • Buruieni, mangrove și plante submerse.
 • Zăpadă și gheață.
 • Mlaștinile cu sare uscate, orezul, barajele de nisip, drumurile, într-adevăr, orice suprafață plană.

Hov Pod-ul nostru intră dimensiuni unice, inclusiv un model care poate transporta până la persoane 9 sau poate efectua o încărcătură 1500 lb (680 Kg) la o destinație la distanță, zboară la viteze de până la 45 mph. Deplasați-vă de la apă la pământ, explorați zone izolate, rotiți o insulă, căutați un perimetru 24 / 7, angajați insurgenți la graniță, călătoriți cu feribotul, aterizați pe plajă sau oferiți o experiență de aventură unică la granițele neexplorate.

Pachete complete de soluții

Există zone îndepărtate mari, peisaje amfibiene și expansiuni de coastă care sunt dificil de monitorizat sau de securizat. Hov Pod integrează hovercraft, drones, tethers, robotică, camere cu lumină redusă, imagini termice, sonar, ecou, ​​radar, senzori, AIS, VHF, prognoza meteo, înregistrare / copiere de rezervă. Supravegherea și securitatea suprafețelor.

Hov Pod oferă un pachet complet de soluții de supraveghere și contrasur. Dezvoltând din gama Hov Pod de bază pentru Hovercraft pentru patrulă amfibie, oferim acum soluții complete de securitate la cheie. Aceasta include informații inteligibile, pentru supravegherea frontierelor, zonei largi și localizate. De asemenea, oferim opțiuni de reacție directă și contramăsuri neletale în regiuni marine, terestre și amfibii.

Produsele noastre sau personalizabile în orice soluție finală și includ:

 • Hovercraft în mai multe dimensiuni, inclusiv ambarcațiuni de clasă SPX și Infinity.
 • Dronii incluzând A) aripa fixă ​​B) combinație aripă fixă ​​/ VTOL și C) stil quadcopter tradițional de tip drone.
 • Produsele de suport Drone, incluzând stația de bază de încărcare automată de la distanță și acoperișurile pentru operații aeriene extinse.
 • Echipamente de supraveghere și monitorizare pentru montarea pe dronuri, hovercraft-uri, vehicule tradiționale sau instalații fixe și clădiri.
 • Zonă cu o zi lungă, noapte slabă și camere termice.
 • Contramăsuri non-letale, inclusiv disfuncționalități acustice și cu laser.
 • Echipamente portabile pentru purificarea apei.
 • Echipament de prim ajutor.
 • Combaterea incendiilor pe bază de amfibieni

Comercial

Oferim hovercraft comercial cu capacitate mică și medie, cu o putere suficientă pentru a furniza sarcini utile mai mari pe apă și supraterane. Infinitul de carbon 750, prima oarã de hovercraft Styled Truck, ridicându-se până la persoanele 9 sau 1500 lbs, (678 kgs) adaugă o nouă dimensiune vehiculelor amfibiene, pentru toate vehiculele de teren.

Există o gamă largă de opțiuni, iar platforma Infinity, platforma sau cabina este o placă imensă care poate fi optimizată pentru a se potrivi aplicației dvs., de la stația de transfer la stația mobilă pentru toate tipurile de teren.

Hov Pod funcționează în apă sărată, au o amprentă largă și sunt proiectate pentru echilibru, flotabilitate și stabilitate.

Podul Hov Pod este practic indestructibil, construit pentru a face față celor mai dificile suprafețe, inclusiv gheața. Corpul seriei SPX este fabricat în întregime din HDPE (polietilenă de înaltă densitate) și este turnat într-o carcasă extrem de ușoară, plutitoare și rezistentă la deteriorări. Corpul Infinity este un amestec propriu de fibre de carbon și Kevlar, materialul folosit în veste anti-bullet. Coca-urile pentru fiecare SPX și Infinity poartă o garanție 5 ani.

Materialul Hov Pod fusta este rezultatul anilor de cercetare și dezvoltare 16. Designul fustului nostru propriu este o combinație unică de țesătură și țesătură din poliuretan / nailon cu proprietăți anti-rip și rezistență la uzură incredibilă. În consecință, designul unic anti-plug IAPSS oferă flexibilitate mult mai mare, capacitate operațională continuă și siguranță la viteză mare împotriva decelerației rapide și bruște.

agrement

Lucrul sau jocul în locuri precum Arctica poate fi o ocupație neiertată, pedepsitoare și singură. Omenirea nu a lăsat niciodată aceste fapte să le împiedice să exploreze planeta noastră vastă și singuratică. Oamenii care lucrează sau se joacă în aceste condiții, oamenii de știință, echipele lor de sprijin sau chiar aventurile care explorează sălbăticia, preferă să lucreze sau să se joace în siguranță, depind de echipamentul lor. De aceea mulți profesioniști cer Hov Pod.

Hov Pod înlocuiesc motociclete, jet ski, mașini, 4X4 camioane, camioane, bărci cu motor, autobuze de turism, bărci de turism, minivane, SUV-uri, plută, caiace, canoe și snowmobile. Ambarcațiunile noastre sunt ideale pentru odihnă, aventuri, excursii, excursii, vacanțe, croaziere pe orice teren amfibiu sau plat pe pământ. Hov Pod oferă o experiență de aventură în afara căsuței, în locuri inaccesibile și neexplorate.

Voi plutiți într-o barcă, călătoriți într-un camion, dar zburați într-un Hov Pod - croazieră la o altitudine de 9 inci deasupra suprafeței. Hov Podul Hovercraft Recreational este ușor de operat, trebuie doar să folosiți ghidonul pentru a modifica direcția de trecere a aerului peste cârme din spatele ambarcațiunii. Puteți să vă alunecați, să glisați, să faceți 180, să completați 360 - să plutiți pe plajă pentru a obține o înghețată. Puteți ajunge la locurile pe care bărcile nu pot, departe de mulțimea zgomotoasă, să ajungă la zone de pescuit prime sau la un ecosistem natural neexplorat, să se întoarcă în tabără și să parcheze lângă cort.

Hov Pod

Hov Pod SPX Hovercraft peste apă

Hov Pod Hovercraft Brand Leading World

Așa cum se vede în emisiunile TV din întreaga lume "Cum se face", "Lumea minunilor" "Cum fac asta". De asemenea, văzut în mai multe filme, printre care "Thunderbirds and Dinosaurs at Dark". Selectat de Harrods și descris de presă ca "Mercedes Benz" de hovercraft.

Hov Pod sunt extrem de ușor de condus, și distracție fantastică. WOW Factor vine ca standard. În demonstrații, de obicei, putem transmite controlul unei persoane după orele de curs 15; ei petrec săptămâna viitoare cu un zâmbet pe față.

Hov Pod sunt special concepute pentru recreere și utilizare marină. Au multe caracteristici pe care nu le veți găsi pe alte hovercraft-uri. Hov Pods sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat, ușor de întreținut, sigure pentru a funcționa, fiabile, durabile și distractive. În plus, vindem hovercraft Hov Pod comercial și recreativ direct consumatorilor, agențiilor guvernamentale, asociațiilor și prin rețeaua noastră de distribuitori la nivel mondial

De asemenea, conducem un site mai mic, cu mai puține detalii, doar pentru hovercraft-ul nostru hovercraft.org

Pentru mai multe informații despre hovercraft-ul nostru, vă rugăm să faceți clic pe aici

Pentru mai multe informații despre produsele noastre de securitate, faceți clic pe aici