Hov Pod Hovercraft

Världens ledande leverantör av små och medelstora skyttelbåtar. Skillnaden mellan Hov Pod och Hovercraft är att Hov Pod är byggd för kommersiella specifikationer. Det betyder att Hov Pod inte bara är helgleksaker, men utrustning som du kan räkna med hela dagen varje dag, under de svåraste förhållandena.

Hov Pod har möjlighet till autonom drift, de är tysta, säkra, slitstarka, lätta att betjäna, underhålla och transportera. Säg inte för en hovercraft, äger en Hov Pod.

 • Hov Pod kan användas på vägar och amfibies över ett brett utbud av ytor som inte ger något fotavtryck på vilda djur eller ekologi, inklusive:
 • Lera.
 • Flodbäddar.
 • Grunt vatten / tidvattenregioner.
 • Översvämmade land.
 • Fors.
 • Singel.
 • Stränder och shorelines.
 • Öppet vatten, sjöar och floder.
 • Gräs.
 • Sand och öken.
 • Swamps, våtmarker och marshland,,
 • Bogs och Bayou,
 • Ogräs, mangrover och nedsänkta växter.
 • Snö och is.
 • Torkade upp saltmassor, ris paddy, sandbanks, vägar, faktiskt någon plan yta.

Vår Hov Pod kommer in unika storlekar, inklusive en modell som kan bära upp till 9-personer eller hämta en 1500 lb (680 Kg) nyttolast till en avlägsen destination, flyger i hastigheter upp till 45 mph. Flytta från vatten till land, granska avlägsna områden, svärma en ö, sök en perimeter 24 / 7, engagera upprorister vid gränsen, färjepassagerare, landa på stranden eller ge en unik äventyrsupplevelse till oförskilda gränser.

Fulllösningspaket

Det finns stora avlägsna områden, amfibiska landskap och kustutbyggnader som är svåra att övervaka eller säkra. Hov Pod integrerar hovercraft, drones, tethers, robotics, lågljuskameror, termisk bildbehandling, sonar, echo, radar, sensorer, AIS, VHF, väderprognos, rekord / backup och återspelning för att ge intelligent intelligens. Yta till luftövervakning och säkerhet.

Hov Pod erbjuder ett komplett system för övervakning och motlösningslösningar. Utveckling från det centrala Hov Pod-sortimentet av Hovercraft för amfibisk baserad patrull erbjuder vi nu kompletta nyckelfärdiga säkerhetslösningar. Detta inkluderar handlingsbar intelligens, för gränsöverskridande område och lokaliserad övervakning. Vi erbjuder också alternativ för direktrespons och icke-dödliga motåtgärder i marina, land och amfibiska regioner.

Våra produkter eller anpassningsbara till någon slutlösning och inkluderar:

 • Hovercraft i flera storlekar inklusive SPX och Infinity-klassfartyg.
 • Droner inklusive A) Fastvinge B) Fast Vinge / VTOL kombination och C) Quadcopter Traditionell Drone Style.
 • Drone supportprodukter, inklusive den unika svävarhemmet, fjärrkontrollen för automatisk laddningsstation och tätare för utökade antennoperationer.
 • Övervaknings- och övervakningsutrustning för montering på dronor, hovercraft, traditionella fordon eller fasta instillationer och byggnader.
 • Långtidsdag, låg ljus natt och termokameror.
 • Icke-dödliga motåtgärder, inklusive akustiska och laseravskräckande medel.
 • Bärbar vattenreningsutrustning.
 • Första hjälpen utrustning.
 • Amfibisk baserad brandbekämpning

Kommersiell

Vi erbjuder små och medelstora kommersiella svävare med tillräcklig kraft för att leverera större nyttolast på vatten och över land. Carbon Infinity 750 den första någonsin Truck Styled Hovercraft, hänger upp till 9-personer eller 1500-lbs, (678 kg) lägger till en ny dimension till amfibiska, all terrängfordon.

Ett brett utbud av alternativ finns tillgängliga, och Infinity-däck, plattsäng eller hytt är en stor tomgång som kan optimeras för att passa din applikation, från transfer till all terräng mobilstation.

Hov Pod arbetar i saltvatten, de har ett stort fotavtryck och är konstruerade för balans, flytkraft och stabilitet.

Hov Pod skrovet är praktiskt taget oförstörbart, byggt för att hantera de svåraste ytorna, inklusive is. Skrovet i SPX-serien är tillverkat helt av HDPE (High Density Polyethylene) och är gjuten i ett extremt lätt, flytande och skada-resistent skal. Skrovet av Infinity är en proprietär blandning av Carbon Fiber och Kevlar, materialet som används i kulsäker väst. Skrov för varje SPX och Infinity har en 5 års garanti.

Hov Pod kjolmaterialet är resultatet av 16 års forskning och utveckling. Vår proprietära kjoldesign är en unik polyuretan / nylonväv och tygkombination med anti-rip egenskaper och otroligt slitstyrka. Följaktligen ger den unika anti-plog-IAPSS-kjoldesignen mycket större flexibilitet, fortsatt driftsäkerhet och höghastighetsskydd mot snabb och plötslig retardation.

fritids~~POS=TRUNC

Arbeta eller spela på platser som Arktis kan vara en oförsonlig, straffande och en ensam ockupation. Människan har aldrig låtit dessa fakta stoppa dem från att utforska vår stora och ensamma planet. Människor som arbetar eller spelar under dessa förhållanden, forskare, deras supportteam eller till och med äventyrare som utforskar vildmarken, föredrar att arbeta eller leka säkert, de är beroende av sin utrustning. Därför kräver många yrkesverksamma Hov Pod.

Hov Pod ersätter motorcyklar, jetskidor, bilar, 4X4-lastbilar, campare, motorbåtar, resebussar, turbåtar, minibussar, sportbilar, jaktar, kajaker, kanoter och snöskotrar. Vårt hantverk är idealiskt för rekreation, äventyr, utflykter, turer, semester, kryssning på någon amfibisk eller platt jordbunden terräng. Hov Pod ger en utanför affärsupplevelsen för äventyr till platser som normalt är otillgängliga och oförskattade.

Du flyter i en båt, kör i en lastbil, men flyger i en Hov Pod - kryssar i en höjd av 9 inches över ytan. Hov Pod Recreational Hovercraft är lätt att använda, använd bara styren för att ändra riktningen av luft som passerar över roderna på baksidan av farkosten. Du kan glida, glida, göra 180, slutföra 360s - flyta upp på stranden för att få en glass. Du kan nå platser som båtar inte kan, långt från bullriga folkmassan, för att nå de främsta fiskeområdena eller till ett oförstått naturligt ekosystem, återvända till läger och parkera bredvid ditt tält.

Hov Pod

Hov Pod SPX Hovercraft över vatten

Hov Pod Hovercraft världsledande varumärke

Såsom ses på TV-program världen över "Hur det är gjort", "World of Wonder" "Hur gör de det". Också sett i flera filmer inklusive "Thunderbirds och Dinosaurs at Dark". Vald av Harrods och beskrivet av pressen som "Mercedes Benz" av svävare.

Hov Pod är extremt lätt att köra, och fantastiskt kul. De WOW-faktor kommer som standard. Vid demonstrationer kan vi vanligtvis överföra kontrollerna till en person efter 15-minuters undervisning; De spenderar nästa vecka med ett leende i ansiktet.

Hov Pod är speciellt utformad för marina fritidsaktiviteter och kommersiell användning. De har många funktioner som du inte hittar på andra svävare. Hov Pods är konstruerade för att vara lätta att använda, enkla att betjäna, säkra att fungera, pålitliga, slitstarka och roliga. Dessutom säljer vi både kommersiella och fritidsfordon Hov Pod hovercraft direkt till konsumenter, myndigheter, föreningar och genom vårt globala återförsäljarnätverk

Vi kör även en mindre systersida med mindre detaljer bara för vår svävare på hovercraft.org

För mer information om vår svävare, klicka på här

För mer information om våra säkerhetsprodukter, vänligen klicka på här